В Україні стартував новий сезон Освітнього проекту “Відкривай Україну”

В Україні стартував новий сезон Освітнього проекту “Відкривай Україну”

У понеділок,  23 вересня, о 13:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«В Україні стартував новий сезон Освітнього проекту “Відкривай Україну”»

У прес-конференції візьме участь:

Денис Блощинський —Режисер-постановник, івент менеджер, організатор фестивалів, засновник єдиної в Україні національної програми соціальної адаптації для підлітків.

Всеукраїнський проект «Відкривай Україну» – програма, спрямована на успішну інтеграцію підлітків у суспільство через надання їм можливостей для втілення власних ідей та проектів.

Програма містить навчальну та конкурсну складову та реалізується на базі середньо освітніх шкіл із залученням вчителів та експертів з різних галузей.

Учасники проекту працюють в командах та в процесі роботи набувають навичок та компетенцій, необхідних для успішного розвитку особистості ХХІ сторіччя: критичне мислення, управління проектами, лідерство, креативність.

Участь в освітній пригоді бере одна команда з школи. Вона складається з 10 школярів, 7х - 11х класів та вчителя у ролі ментора.

Наразі це наймасштабніший безкоштовний освітній проект для підлітків. На старті, в ньому взяло участь 13 тисяч школярів з 240 малих міст України. У новому сезоні 2018-2019 років участь взяло понад 3 тисячі шкіл.

Проект створила команда фундації соціальних інновацій “З країни в Україну” за ідеї співзасновника, лідера гурту NESPROSTA Дениса Блощинського .

Запрошуються  представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/.

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.