Негативне ставлення Національного Корпусу до Гусовського: хто вчинив напад на депутата та що буде з будівництвом на Осокорках

Негативне ставлення Національного Корпусу до Гусовського: хто вчинив напад на депутата та що буде з будівництвом на Осокорках

У понеділок, 8 жовтня, 14:00 у медіацентрі «Информатор Киев» відбудеться прес-конференція:

«Негативне ставлення Національного Корпусу до Гусовського: хто вчинив напад на депутата та що буде з будівництвом на Осокорках»

У прес-конференції візьме участь:

Олександр Алфьоров — Речник Національного Корпусу.

Активісти Національного Корпусу прийшли на засідання КМДА з двух важливих питань: аби підтримати громаду Осокорків та добитися розірвання договору оренди на територію еко-парку з банком «Аркада». Також Національний Корпус чекав рішення щодо розірвання договору оренди з забудовником на Поштовій площі.

Під стінами КМДА зібралося чимало представників громади та різних громадських організацій, деякі з низ мали питання до депутата Гусовського. В Національного Корпусу також багато питань до цього діяча, і ставлення до нього негативне, але з питань Осокорків та Поштовій площі, Національний Корпус та Гусовський знаходяться з одного боку барикад. На жаль, «гаряча» зустріч депутата Гусовського привела до зриву засідання.

Незважаючи на те, що засідання перенесено, Національний Корпус збирається прийти до КМДА та вимагати виконання всіх вимог громади Осокорків та захисту музею на Поштовій площі!

Запрошуються лише представники ЗМІ. Онлайн-трансляція в HD-якості — на сайті https://kiev.informator.ua/

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.