На Київщині чоловік дві доби ґвалтував, різав та катував жінку

На Київщині чоловік дві доби ґвалтував, різав та катував жінку

Чоловік заманив свою жертву та насильно утримував у сторожці, де ґвалтував дві доби, порізав горло, вдарив ножем у живіт.

Зловмисник зустрів потерпілу біля одного з будинків у Білій Церкві та запросив її до себе на роботу. Про це розповіли в поліції Київщини, передає Інформатор.

Вже у приміщенні охорони підозрюваний пригрозив жінці вбивством, якщо вона не вступить з ним у статевий зв'язок, та всупереч її волі, скоїв задумане.

«Постраждала благала її відпустити, але зловмисник, побоюючись викриття, вдарив ножем жінку в живіт, порізав горло та бив її руками по голові й тілу. Потерпілій дивом вдалося вирватись після двох днів катувань», – повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Невдовзі велопатруль міста помітив на вулиці травмовану жінку, яка розповіла правоохоронцям все, що з нею трапилося. Патрульні затримали фігуранта та викликали на місце слідчих. Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що в минулому він відбував покарання за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження.

Слідчі, за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за зґвалтування, незаконне позбавлення волі та нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень [ч.1 ст.152, ч.3 ст.146, ч.1 ст.121 ККУ]. Зловмиснику загрожує до 10 років ґратами.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі — ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.