У Києві на Золотих відкрили фотовиставку, присвячену журналістам на передовій

У Києві на Золотих відкрили фотовиставку, присвячену журналістам на передовій

Напередодні Дня журналіста, який відзначають 6 червня, у вестибюлі станції метро «Золоті ворота» відкрилась фотовиставка «Україна: журналісти на передовій».

Про це повідомляє Інформатор з посиланням КП «Київський метрополітен».

Основна мета проєкту – це солідарність із журналістами, які роблять свою нелегку роботу в зоні бойових дій, із журналістами, котрі потрапили у ворожий полон, із медійниками, яким удалося вирватися з окупованих і прифронтових територій та відновити діяльність своїх медіа, та загалом із усіма тими колегами, які потребують допомоги.

На виставці представлено 40 знімків відомих фотографів і фотографинь, зокрема Бориса Корпусенка, Станіслава Юрченка, Єфрема Лукацького, Яна Доброносова, Євгена Завгороднього, Ігоря Гур’єва, Романа Потапенка, Сергія Клименка, Марії Ковальової, Такаші Озакі та інших авторів, які ілюструють роботу українських воєнних журналістів та журналісток. Також інформація про працівників медіа, котрі загинули внаслідок російської агресії та фото медійників і медійниць, яких переслідує російська влада в Криму.

Крім цього, будуть роботи, присвячені журналістам, які працювали та висвітлювати події в метрополітені у період, коли тисячі людей фактично жили на станціях, рятуючи свої життя від ракетних обстрілів.

Триватиме фотовиставка до 18 червня у вестибюлі станції «Золоті ворота».

У Києві на Золотих відкрили фотовиставку, присвячену журналістам на передовій 1
У Києві на Золотих відкрили фотовиставку, присвячену журналістам на передовій 2
У Києві на Золотих відкрили фотовиставку, присвячену журналістам на передовій 3
У Києві на Золотих відкрили фотовиставку, присвячену журналістам на передовій 4
У Києві на Золотих відкрили фотовиставку, присвячену журналістам на передовій 5

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.