Нічний ракетний удар по Києву 26 травня: уламки впали у двох районах столиці

Нічний ракетний удар по Києву 26 травня: уламки впали у двох районах столиці

Вночі 26 травня по столиці завдали черговий ракетний удар. Внаслідок обстрілу є пошкодження в двох районах Києва.

Черговий повітряний напад на Київ — це вже 13-ий за ліком з початку травня. І знов вночі. Про це повідомили в КМВА, передає Інформатор.

"Цього разу атака була здійснена зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, з району Каспію, ймовірно - крилатими ракетами типу Х-101/555. За попередньою інформацією, усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва були виявлені і знищені! (Остаточні дані про ракетну атаку -у звіті Повітряних сил.) За даними на цю годину, потерпілих та руйнувань у Києві не зафіксовано. Але дані оперативного зведення ще збираються та уточнюються. В черговий раз дякуємо нашій ППО за збережені життя! Нагадую всім киянам обов’язково і неухильно дотримуватися правил безпеки при оголошені повітряної тривоги!", - Сергій Попко, начальник КМВА.

Наслідки

Внаслідок падіння уламків в Оболонському районі: - зафіксовано пошкодження даху одного з торговельно-розважальних центрів, без займання і критичних руйнувань; - парковці в іншій частині району пошкоджені автомобілі.

В Шевченківському районі зафіксовано падіння уламку на приватний будинок. Пошкоджено дах та вікно. Попередньо, інформація щодо постраждалих відсутня. Дані уточнюються.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.