Куди піти у Києві: до дня міста на Десятинній відбудеться святковий маркет від Всі. Свої

Куди піти у Києві: до дня міста на Десятинній відбудеться святковий маркет від Всі. Свої

Цьогоріч Києву виповнюється 1541 рік: команда «Всі. Свої» запрошує всіх охочих привітати його. Уже другий рік кияни не піднімають келихів у день народження міста серця, але вірять: його вулички скоро привітають всіх своїх містян. 

27–28 травня Всі. Свої проведуть маркет, на якому буде багато Києва: на одязі, в сувенірах, їжі, атмосфері та фантастичних краєвидах з Десятинної, 12. Передає Інформатор.

Що де шукати

Київський маркет займе п’ять поверхів, на яких розташуються понад 170 локальних брендів. Вони представлятимуть усі категорії: тематичні колекції футболок та аксесуарів, свічки, предмети декору, прикраси та багато іншого.

  • На 2 поверсі будуть прикраси та аксесуари. 
  • На 1а розташується поп-ап стор «ВільнаЯ» з лімітованими колекціями українських дизайнерів.
  • −1 поверх займуть товари категорії «Дім та декор», аксесуари з київською символікою.
  • На −2-му буде гастрономія та кераміка.
  • −3 поверх заповнить жіночий та чоловічий одяг.

Бренди підготувалися та зробили багато класних тематичних виробів, які можна буде знайти на всіх поверхах маркету. Радимо обов’язково спробувати, подивитися та приміряти товари на київську тематику, особливу увагу звернувши на бренди Palaŷe Svichka, ISSL Kyiv, J.cook, Hate date, Lucky humanoid. 

Щоб повністю зануритися в атмосферу маркету, гості матимуть змогу зробити собі тимчасове тату з Київським каштаном. Допоможе в цьому постійний учасник маркетів — бренд Tattooshka.

До всього, вперше в гостях на маркеті буде PatronShop, офіційний мерч пса Патрона: 100% прибутку з нього передають на допомогу ДСНС.

На поверсі гастрономії буде представлена інклюзивна пекарня Good bread, яка виготовляє та передає хліб для наших захисників.

А у фойє всі охочі зможуть підтримати збір на розвідувальні дрони для Сил оборони від БФ “Київ Волонтерський”."

Безпека

Проведення маркету в умовах воєнного стану вимагає дотримання певних правил. Задля безпеки гостей маркету:

  • Якщо оголосять повітряну тривогу, маркет буде призупинений до її відбою.
  • Під час тривоги організатори попросять гостей покинути маркет і перейти в найближче укриття: на локації можна отримати інформацію про найближче сховище.
  • Маркет знову відчинить двері для відвідувачів після оголошення відбою тривоги.

Що? Де? Коли?

Київський маркет відбудеться 27–28 травня у Києві, на Десятинній, 12. Маркет працюватиме з 10:00 до 19:00 години. Вхід вільний.

Куди піти у Києві: до дня міста на Десятинній відбудеться святковий маркет від Всі. Свої 1

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.