У Києві з вікна багатоповерхівки викинули собаку

У Києві з вікна багатоповерхівки викинули собаку

У Солом'янському районі перехожі стали свідками, як невідомий викинув з вікна квартири пса. За такий вчинок винним загрожує позбавлення волі до трьох років.

До поліції Києва надійшло повідомлення від перехожих про те, що на вулиці Сергія Берегового невідомий викинув з вікна будинку собаку. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

На місці події правоохоронці виявили тіло песика, який від отриманих ушкоджень помер на місці.

Також поліцейські встановили квартиру, з якої, ймовірно, викинули тварину. Правоохоронці з’ясували, що в оселі проживає цивільне подружжя, яке нещодавно переїхало з Донецької області.

За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України - жорстоке поводження з тваринами та наразі проводиться комплекс слідчих дій для притягнення винних до відповідальності. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Схожий випадок стався на Київщині, де чоловік так само викинув пса з вінка багатоповерхівки. Наразі йому вже повідомили про підозру, та правопорушнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

У Києві з вікна багатоповерхівки викинули собаку 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.