Скорочення комендантської години у Києві: громадський транспорт, магазини та ресторани змінять графік своєї роботи

Скорочення комендантської години у Києві: громадський транспорт, магазини та ресторани змінять графік своєї роботи

Скоротити комендантську годину в столиці планують з 00:00 26 березня. У зв'язку з чим змінять графік своєї роботи метро і наземний громадський транспорт – вони працюватимуть на годину довше.

Про це мер Києва повідомив у своєму Telegram-каналі, передає Інформатор.

«Скорочення комендантської години в столиці планується з нуля годин 26 березня. Метро і наземний громадський транспорт із 26 березня змінять графік роботи відповідно до часу комендантської години – тобто працюватимуть на годину довше. Магазини, торговельні центри та ресторани також подовжать свою роботу. З урахуванням часу, аби їх працівники могли дістатися додому до початку комендантської години», – написав Віталій Кличко.

Він додав, що комендантську годину також скоротять і в Київській області. Триватиме вона, як і в столиці, – з нуля годин до п’ятої години ранку щодоби. Більшість обласних центрів України теж скоротили час дії комендантської години.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.