У Києві дружина вбила чоловіка ударом ножа у ногу: що загрожує жінці

У Києві дружина вбила чоловіка ударом ножа у ногу: що загрожує жінці

Під час сварки зловмисниця вдарила чоловіка ножем у ногу і згодом він помер від крововтрати. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження до суду. За скоєне киянці загрожує до десяти років позбавлення волі.

Наприкінці грудня до поліції Києва надійшло повідомлення від лікарів «швидкої» про те, що у квартирі на вулиці Райдужній вони виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням ноги. Нагадує Інформатор.

На місці події правоохоронці з’ясували, що потерпілий отримав смертельне ножове поранення в ході конфлікту з дружиною. Під час з’ясування стосунків жінка схопила зі столу ніж та вдарила ним чоловіка в стегно. Згодом потерпілий помер від крововтрати.

Слідчі вилучили з місця скоєння злочину кухонний ніж зі слідами бурого кольору, а порушницю оперативні працівники затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нею виявилася уродженка Києва, 1962 року народження.

Слідчі повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, а суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Наразі слідчі Дніпровського управління поліції завершили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження разом з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. За скоєне жінці загрожує до десяти років в’язниці.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.