Споювали, ґвалтували і знімали на відео: у Києві у організаторів п’яних вечірок проводять обшуки

Споювали, ґвалтували і знімали на відео: у Києві у організаторів п’яних вечірок проводять обшуки

Україну шокувала новина про хлопців, які влаштовують вечірки, на яких споюють дівчат, накачують їх наркотиками, а після ґвалтують і знімають це на відео. Пізніше кадри насильства поширюють у соціальних мережах та закритих каналах Telegram.

Наразі стало відомо, що у організаторів п’яних вечірок проводять обшуки. Передає Інформатор з посиланням на Поліцію Києва.

Як тільки в Інтернет-мережі з’явилася фото та відео з вечірок, де молоді люди вживають алкоголь і кривдять та принижують дівчат, правоохоронці відразу розпочали відпрацювання.

Споювали, ґвалтували і знімали на відео: у Києві у організаторів п’яних вечірок проводять обшуки 1

На цей час поліцейські уже встановили фігурантів та місця їх перебування. У рамках розпочатого кримінального провадження проводяться необхідні слідчі та розшукові заходи у столиці та ще одному регіоні держави.

Зокрема оперативники карного розшуку та міграційної поліції разом зі слідчими за процесуального керівництва прокурорів проводять обшуки за адресами проживання та в орендованих квартирах фігурантів.

Детальніша інформація буде опублікована пізніше.

Споювали, ґвалтували і знімали на відео: у Києві у організаторів п’яних вечірок проводять обшуки 2

Нагадаємо, група з 5-7 чоловік віком від 20 років влаштовували у Києві вечірки. На них запрошували дівчат, яких споювали алкоголем та наркотичним засобом Ксанакс. Після цього записи з дівчатами в нетверезому стані активно поширювалися в закритих каналах в соцмережах. На відеозаписі були присутні матеріали зґвалтування.

Самі хлопці називали свої дії «демонстрація, які кругом шл**и». Вони виправдовуються, що дівчата йшли до них самі, і вживати алкоголь чи наркотики їх ніхто не примушував. Під постами на цю тему розгорнулися дискусії з приводу того, чи винні організатори вечірки, чи самі дівчата, які на все це йшли.

Громадська діячка і режисерка Ярослава Кравченко, яка повідомила початково про ситуацію, розповіла, що поки не вдалося ідентифікувати дівчат на записах. Відповідно, і жодних заяв з приводу цих вечірок також не було. Звичайно, правоохоронцям на даний момент відомо вже більше, але не факт, що хтось захоче звертатися до них з приводу цих записів.

"Маю повне ПІБ, реєстрацію машини - головного з них - Андрія Ярини. Хлопці заробили свої гроші на схемі з бінансом відомою як "Крутити Бінанс", зараз займаються рефаундом. Це схема, де вони замовляють дорогий товар на Амазоні і просто не оплачують його, цим самим порушують закон і заробляють великі суми грошей", - додає Кравченко.

Реакція організаторів

Після гучної хвилі розголосу про такі "тусовки" в соцмережах та ЗМІ один із молодиків прокоментував це у своєму Instagram.

"Я не збираюсь пояснювати свою позицію. Моя аудиторія, яка за мною слідкує розуміє чим я займаюсь, для чого я це роблю і що насправді відбувається на тусовках. Всі, хто адекватно це сприймає — має голову на плечах і я дуже щасливий, що маю свідому аудиторію, а тупе стадо, яке начиталося постів в інтернеті пішли на ***", — заявив хлопець.

Він також додав, що дівчат силою ніхто на вечірки не затягує та не змушує вживати алкоголь чи наркотики, все це — їхній вибір. Окрім того, хлопець пожалівся, що зараз так мало хороших дівчат і він не знає чи зможе почати з кимось стосунки після того, як побачив що відбувається на їхніх же вечірках.

Що таке Ксанакс

Ксанакс – це одна з форм бензодіазепінів, які надають допомогу при тривожності і безсонні.

Простішими словами, це транквілізатор. А ще простішими - наркотик. Препарат, покликаний надавати допомогу в боротьбі з безсонням, легко купити в аптеках.

Ксанакс – це ліки, які має і приховані можливості. Часто саме його вибирають наркозалежні в гонитві за недорогим і доступним кайфом.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.