У Києві ввели нові графіки стабілізаційних відключень світла: що змінилось

У Києві ввели нові графіки стабілізаційних відключень світла: що змінилось

Компанія ДТЕК Київські електромережі запровадила оновлені графіки стабілізаційних відключень з урахуванням поточної складної ситуації в енергосистемі після останніх масованих обстрілів.

Передає Інформатор з посиланням на ДТЕК.

Оновлений графік складається з 3 категорій:

1. Світло є. Періоди, коли ми гарантуємо наявність світла. Це білий колір на графіку;

2. Світла немає. Періоди, коли відключення буде відбуватись гарантовано для того, аби збалансувати енергосистему. Сірий колір на графіку;

3. Можливі відключення. Періоди, коли відключення може застосовуватися, якщо дисбаланс в енергосистемі буде збільшуватися. В ці періоди рекомендуємо знижувати споживання електроенергії та не користуватися ліфтами. Світло-сірий колір на графіку.

Найближчі кілька днів графік буде працювати в тестовому режимі.

У разі відсутності вашої адреси в графіку або неспівпадіння реальної ситуації з графіком - ДТЕК просить невідкладно повідомляти їм про це. Важливий зворотній зв'язок, щоб в стислі терміни зробити графіки максимально зручними для користувачів.

Найшвидший спосіб написати ДТЕК -  писати в приватні повідомлення на Facebook ДТЕК Київські електромережі. Також можна подати заявку на сайті компанії в розділі "Відсутня електроенергія?". Заявки приймаються в тому числі через кол-центр, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Важливо пам’ятати. Після того, як з’явилось світло після відключення, електроприлади потрібно вмикати по черзі. Це допоможе уникнути аварій через перевантаження електромереж та зберегти світло у вашому та сусідніх будинках.

Нагадаємо, за посиланням є перелік адрес з постійно працюючими:

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.