В Україну прийшов антициклон Charly: яку погоду він приніс та коли чекати на похолодання

В Україну прийшов антициклон Charly: яку погоду він приніс та коли чекати на похолодання

На Київ чекають відносно теплі вихідні, які зумовить антициклон Charly. Він гарантує суху, бездощову, безсніжну погоду в усіх регіонах України.

А на похолодання можна чекати вже з понеділка, 14 листопада. Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

Два теплі деньки - субота й неділя. Температура повітря ще залишиться комфортною, як для цієї кліматичної пори, протягом дня очікується +8+13 градусів, в Криму до +12+15 градусів. Навіть у нічні години не буде "мінусів", десь в межах +3+8 градусів.

"Ось хіба що західний та північно-західний вітер обіцяє бути рвучким вихідними - ну, щільніше закутаєтесь у шалики та візьмете у сумку тоншу шапку", - просить Діденко.

А що у Києві

У Києві впродовж суботи-неділі також вітер очікується поривчастим. Проте опадів не передбачається ані в суботу, ані в неділю. Температура повітря в столиці ще побуде досить високою, вдень близько +10+12 градусів.

"І ще раз. З понеділка-вівторка в Україну заходить повітря з нижчими градусами. Очікується похолодання.

Яке ми компенсуватимемо теплим спілкуванням та високоградусною підтримкою наших славних ЗСУ", - резюмувала синоптикиня.

В Україну прийшов антициклон Charly: яку погоду він приніс та коли чекати на похолодання 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.