У метрополітені Києва з 1 листопада змінюють графіки руху: чекати на поїзд доведеться довше

У метрополітені Києва  з 1 листопада змінюють графіки руху: чекати на поїзд доведеться довше

У київському метрополітені з 1 листопада будуть змінені графіки руху поїздів. Відтак у пікові години інтервали між поїздами становитимуть 4-5 хвилин, а в міжпік 8-10 хвилин.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передає Інформатор.

У Києві відрегулювали графіки руху і збільшили інтервали між поїздами. Такий режим роботи метро дасть змогу більш заощадливо споживати електроенергію. Адже через постійні російські удари по об’єктах критичної інфраструктури країни ситуація з електропостачанням залишається складною.

"Утім в нашому пріоритеті залишається безпека містян і гостей столиці, тому всі пасажирські зони метрополітену залишаються із належним рівнем освітлення", – зазначив Микола Поворозник.

Він також нагадав, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками метро призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.