На Київщині чоловік морив голодом породистих 7 цуценят да 2 дорослих псів у розпліднику

На Київщині чоловік морив голодом породистих 7 цуценят да 2 дорослих псів у розпліднику

До правоохоронців звернулося подружжя та повідомило, що їх родич не піклується про породистих тварин, яких розводила їхня донька. Поліцейські провели перевірку вказаної інформації.

Тварини породи американського стаффордширського тер’єра та американського буллі були з ознаками знущання. Приміщення було захаращене продуктами життєдіяльності тварин. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

«Під час огляду приміщення наші поліцейські виявили трупи щенят породи американського стаффордширського тер’єра та американського буллі. Ще 12 собак перебували у важкому стані від голоду та зневоднення. Нині усі тварини вилучені та передані зоозахисникам для піклування. Щодо власника вже розпочато досудове розслідування», - повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Як встановили правоохоронці, розплідник створила 28-річна бучанка. Дівчина загинула під час окупації Бучі, а її справою став займатися 27-річний чоловік. Він оформив всі документи розплідника на себе, згодом занедбав тварин , але продовжував торгівлю цуценятами.

За фактом жорстокого поводження із псами [ ч. 1 ст. 299 ККУ] слідчі Бучанського райуправління поліції розпочали досудове розслідування. Зловмиснику загрожує до 3 років позбавлення волі з конфіскацією тварин.

На Київщині чоловік морив голодом породистих 7 цуценят да 2 дорослих псів у розпліднику 1
На Київщині чоловік морив голодом породистих 7 цуценят да 2 дорослих псів у розпліднику 2
На Київщині чоловік морив голодом породистих 7 цуценят да 2 дорослих псів у розпліднику 3
На Київщині чоловік морив голодом породистих 7 цуценят да 2 дорослих псів у розпліднику 4

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.