У Києві ввели енергетичну тривогу: де дивитись графік відключень світла

У Києві ввели енергетичну тривогу: де дивитись графік відключень світла

У вівторок, 25 жовтня,  у Києві з 09:20 знову запровадили стабілізаційні відключення світла для уникнення аварій.

Про це повідомляє ДТЕК «Київські електромережі», передає Інформатор.

На сайті ДТЕК «Київські електромережі» є спрощений графік адрес стабілізаційних відключень електроенергії.

В Києві розділили всіх споживачів електроенергії Києва на 3 групи і зробили графік, шо допоможе простіше знаходити свою адресу за допомогою зручного пошуку. Кожна група буде відключатися в визначений проміжок часу, поки буде діяти розпорядження НЕК Укренерго на проведення стабілізаційних відключень. Щоб зрозуміти в який час протягом доби у вас можливе відключення електроенергії – вкажіть свою адресу та отримайте графік можливих відключення протягом дня та тижня. Покрокова відеоінструкція тут

ДТЕК Київські електромережі докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин. Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

В окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час. Про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла ми будемо повідомляти додатково на сайті та сторінках в соцмережах ДТЕК Київські електромережі.

Для того аби підтримати енергосистему закликаємо всіх мешканців міста Київ помірно споживати елекроенергію - вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.