У Києві очікується перший сніг

У Києві очікується перший сніг

У четвер, 20 жовтня, у Києві може випасти перший сніг. Вночі в Карпатах, а вранці та вдень місцями у північній частині та в центральних областях (Полтавщина, Дніпропетровщина, Черкащина) є ймовірність мокрого снігу.

В Україні  очікується істотне зниження температури повітря. Максимально вдень вона не підніматиметься вище +4+9 градусів, у південній частині буде вище, +8+14 градусів. Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко, передає Інформатор.

20-го жовтня опади, переважно у вигляді дощу, пройдуть у східних, центральних, північних областях.

Вночі та вранці на півночі та в центрі можливий мокрий сніг. На заході - переважно сухо, лише в Карпатах вночі та вранці дощ та мокрий сніг. У південній частині України дощі можливі лише на Запоріжжі та в Криму, а в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях опади малоймовірні. До похолодання та опадів ще й приєднається завтра сильний північний вітер, пориви до 15-20 метрів за секунду.

А що у Києві

У Києві в четвер - різка зміна погоди! Похолодання до +5+7 градусів, пройде дощ, вранці можливий мокрий сніг (на карті - бузковий колір), вдень поступове припинення опадів.

"До усіх цих синоптичних каверз - ще й дошкулятиме поривчастий вітер. Тому завтра не соромтеся шапок на лоба, пуховиків нижче п'ятої точки та товстих теплих штанів. Не засмучуйтесь - у неділю потепліє", попередила Діденко.

У Києві очікується перший сніг 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.