Де у Києві побачити сотні тисяч бутонів хризантем та зробити яскраві фото

Де у Києві побачити сотні тисяч бутонів хризантем та зробити яскраві фото

30 вересня в Печерському ландшафтному парку «Співоче» розпочнеться осіння виставка квітів. Сотні тисяч бутонів яскравих хризантем вже чекають на відвідувачів.

Жителів Києва та внутрішньо переміщених осіб запрошують насолодитись різнобарвними квітковими композиціями, яскравими фотозонами, а також зонами відпочинку та дозвілля. Передає Інформатор з посиланням на організаторів.

Тематика цьогорічної виставки поки що тримається в секреті. Але організатори запевняють, що вона обов’язково принесе кожному гостю позитивні емоції.

За словами організаторів, виставка хризантем продовжиться до 30 жовтня. Придбати квитки можна на офіційному сайті або на касі парку Співоче.

Часи роботи виставки: 10.00-19.00

Вартість квитків: 100 грн -дорослий, 25 грн-дитячий;

Важливо: вхід для пенсіонерів, людей з інвалідністю I-III категорій та представників ЗСУ безкоштовний. Вхід для ВПО (дорослий) з 50% знижкою.

Де у Києві побачити сотні тисяч бутонів хризантем та зробити яскраві фото 1

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.