У Києві п'яний водій збив дівчину та втік з місця ДТП

У Києві п'яний водій збив дівчину та втік з місця ДТП

Перебуваючи напідпитку, водій Chevrolet наїхав на дівчину, яка переходила дорогу по пішохідному переході. Наразі підозрюваний перебуває у ізоляторі тимчасового тримання, йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Подія сталася 15 вересня ввечері. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва. На 102 надійшло повідомлення про ДТП у Оболонському районі столиці, у якій постраждала неповнолітня дівчина. На місце події виїхали патрульні поліцейські, слідчі з розслідування ДТП столичного главку поліції та швидка медична допомога.

Попередньо відомо, що перебуваючи у нетверезому стані, 35-річний водій автомобіля «Chevrolet» скоїв наїзд на 17-річну киянку, яка переходила дорогу по пішохідному переході по вулиці Малиновського. Після вчинення аварії зловмисник втік з місця події, однак, за кілька сотень метрів його затримали небайдужі очевидці злочину.

Рівень алкоголю у крові водія становив 1,5 проміле. Наразі правопорушник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений до ізолятору тимчасового тримання. Дівчину із тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні, її життю нічого не загрожує.

Слідчі повідомили водієві про підозру у скоєнні злочину, передбаченого за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Санкція статті передбачає покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

У Києві п'яний водій збив дівчину та втік з місця ДТП 1
У Києві п'яний водій збив дівчину та втік з місця ДТП 2
У Києві п'яний водій збив дівчину та втік з місця ДТП 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.