У Києві відбудеться благодійний велопробіг FIRE Way на підтримку ЗСУ і полонених Азовсталі: де і як взяти участь

У Києві відбудеться благодійний велопробіг FIRE Way на підтримку ЗСУ і полонених Азовсталі: де і як взяти участь

Завтра, 20 серпня, о 10:00 в Києві стартує благодійний велопробіг FIRE Way на підтримку ЗСУ.Долучитись і підтримати українських воїнів можуть всі охочі.

Ініціаторами пробігу виступили Державна служба України з надзвичайних ситуацій і ГО «Велодень-Київ» за підтримки Київської міської державної адміністрації, передає Інформатор.

Як зазначають організатори, основна ідея заходу – нагадати про військовополонених Азовсталі, підтримати їхні родини та нагадати міжнародним інституціям, що вони мають забезпечити дотримання міжнародних конвенцій: вимагати припинення катувань і виконання домовленостей – повернення військових з полону.

До велопробігу долучяться представники ДСНС, родини військовополонених, усі охочі велосипедисти, які готові проїхати 10 кілометрів заради звільнення та життя наших військових.

За інформацією організаторів, отримані кошти будуть передані на потреби ЗСУ.

Якщо ви не маєте свого велосипеда, але хочете взяти участь, можна заповнити відповідну форму реєстрації та орендувати велосипед на місці. Усі зареєстровані учасники отримають пам’ятну медаль.

Детальніше – за посиланням: https://www.bikedaykyiv.org.ua/fire-way/.

Старт велопробігу: вулиця Липинського, 6, між парком Олеся Гончара і київським велотреком.

У Києві відбудеться благодійний велопробіг FIRE Way на підтримку ЗСУ і полонених Азовсталі: де і як взяти участь 1

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.