Немає місця для виключення: у парку Наталка встановили нову інклюзивну лавку

Немає місця для виключення: у парку Наталка встановили нову інклюзивну лавку

Інклюзивна  пекарня Good Bread, яка соціалізує людей з ментальною інвалідністю, встановила інклюзивну лавку у парку «Наталка» у Києві. Конструкція лавки передбачає місце для людей, які пересуваються на кріслах колісних. 

Про це розповів засновник Good Bread  Владислав Малащенко, передає Інформатор.

«Лавка — це дуже проста ідея, вона не вимагає надзусиль чи геніальних дизайнерських рішень. Але саме з маленьких кроків створюється інклюзивний простір»,— каже Владислав Малащенко. 

Інклюзивну лавку подарувала німецька асоціація Lebenshilfe Heisenberg, яка  підтримує людей з інвалідністю. Організація з перших днів широкомасштабного вторгнення допомагає пекарні: передали мікроавтобус, пічку та пекарське обладнання.

Пекарня Good bread з березня випікає і безоплатно передає хліб людям, які залишились без дому, військовим, лікарям, мешканцям інтернатів та дитячих будинків. Загалом за цей час більше 90 000 хлібин були передані у Київську, Чернігівську, Харківську та Донецьку області. Люди з ментальною інвалідністю також залучені до роботи. 

Пекарня Good bread продовжує свою діяльність для перемоги України. Підтримати проєкт можна за посиланням.

Немає місця для виключення: у парку Наталка встановили нову інклюзивну лавку 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.