Як вибирати та де замовити медичний костюм: поради та варіанти

Як вибирати та де замовити медичний костюм: поради та варіанти

Події останніх років показали всьому світу, що лікарі та медичні працівники - справжні герої в білих халатах. Вони днювали й ночували у своїх відділеннях, рятуючи наші життя. Та коли твоя робота потребує від тебе всього часу, графіки корегуються таким чином, що життя підлаштовується під них. Саме тому надважливо, щоб у медичних працівників були не тільки умови для відпочинку, а й комфорт під час порятунку життів.

Один з цих критеріїв комфорту - це одяг. Бо він як наша друга шкіра - одночасно і захист, і вираз нашої особистості. Тому Інформатор розповість про особливості вибору та де саме стильний жіночій медичний костюм купити в Києві.

Якість та ціна

Перше, на що звертають увагу, щоб одяг був якісний. Бо лікарняна зміна може тривати не 8 годин, а до декількох діб. Тому важливо дивитись на склад матеріалу, щоб шкіра могла дихати, особливо в спекотні дні літа. Ідеальний та практичний варіант - це бавовна та стрейч-бавовна. Літні колекції ідуть у легких тканинах. Такі речі не потребують делікатного прання, вони міцні у носінні, та можуть послугувати не один рік. Одяг не кошлатиться, не змінює колір та форму. Моделі добре сідають на будь-яку фігуру.

Як вибирати та де замовити медичний костюм: поради та варіанти 1

Давно пройшли ті часи, коли якість ми шукали десь закордоном. Український виробник наразі демонструє високу якість за доступну ціну. А замовляючи товари вітчизняного виробництва - ми підтримуємо українську економіку. 

На сайті satal.kiev.ua ціни за медичний костюм починаються від 1000 гривень, брюки окремо коштують від 495 гривень, а топи - від 600 гривень. 

Корпоративний стиль та особистість 

Сьогодні медичний костюм - це не уніформа, а візитна картка клініки, салону чи окремого відділення в лікарні. Джогери, брюки слімс чи стріт - то тепер не тільки про тренди в мас-маркетах. Всі моделі, що в тренді на поличках магазинів, водночас можуть стати особистим корпоративним стилем цілої лікарні чи косметологічної клініки.

Як вибирати та де замовити медичний костюм: поради та варіанти 2

Якщо білі халати - це медична класика. Різноманітність кольорів - це наразі один з проявів особистості. Яскравий жовтий допоможе медсестрі підійняти настрій пораненим військовим, яким треба щоденно робити перев'язки, а фісташковий заспокоїть під час забору крові на аналізи. Для стоматології можуть бути яскраві мультиплікаційні мотиви.

Жіночий мед костюм - сьогодні то прояв індивідуальності та стилю. Вибирати можна серед варіантів з різною довжиною рукавів, з коміром чи без, на гудзиках чи на запах. 

Одяг Satal вже багато років замовляють не лише лікарі та медичні працівники, а й косметологи, майстри шугарінгу та епіляції, бровисти, лашмейкери, стоматологи, ортодонти, персонал салонів краси, лабораторій та клінік. 

Як вибирати та де замовити медичний костюм: поради та варіанти 3

Де замовити онлайн в Києві

Магазин ексклюзивного медичного одягу Satal працює онлайн. Костюм медичний жіночій там завжди в наявності та асортименті. Безкоштовна доставка по Києву. 

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.