У Києві з дворика на Рейтарській зник легендарний ворон Крум

У Києві з дворика на Рейтарській зник легендарний ворон Крум

Клітка на вулиці Рейтарській, де останні 25 років жив птах, наразі порожня. Хто її відчинив і куди зник птах - ніхто не бачив.

Очевидці кажуть, що птах зник ще у середу 5 липня. Небайдужі одразу звернулися до правоохоронців. Поліція поки мовчить. Передає Інформатор.

Як повідомили в ефірі телеканалу "Ми-Україна", зникнення ворона помітив чоловік, який його доглядає. Вранці, коли він прийшов годувати птаха, клітка була відчинена та порожня. Після цього приїхала поліція та подивилася записи камер спостереження, але нічого не виявила.

Однак доглядальник Крума припускає, що його могли випустити навмисно.

"До нас заходив якийсь чоловік і говорив, що випустить птаха, якщо йому не зроблять більшу клітку, і наступного дня той зник. Можливо, це ця людина. Його завжди хотіли визволити", – розповів чоловік.

Він пояснив, що Крум ніколи не жив на волі, тому звільнення птаха може призвести до його загибелі. Натомість тут за ним постійно доглядали та годували.

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.