Поламані гілки та нанесений на дороги грунт: у Києві ліквідовують наслідки зливи

Поламані гілки та нанесений на дороги грунт: у Києві ліквідовують наслідки зливи

У суботу, 8 липня, комунальники столиці ліквідовують наслідки вчорашньої негоди. Через потужну зливу, яка рясно поливала столицю протягом вечора 7 липня, повалились гілки, порозмивало грунт та затопило найбільш вразливі ділянки у Києві. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на КК «Київавтодор».

Зранку 8 липня вже прибрали завалені гілки, розчистили дороги від нанесеного ґрунту і сміття. Тільки в Голосіївському та Печерському районах було залучено 56 осіб у складі 10 бригад та 39 одиниць техніки «Київавтодору».

Зауважимо, що під час учорашньої зливи менш ніж за годину випала півмісячна кількість опадів. Так, за даними центральної геофізичної обсерваторії у столиці випало 33,2 мм опадів.

Окрім того, потужні дощі були й 6 липня. Тоді випало 18,7 мм опадів. Загалом за 2 дні у столиці випало майже 52 мм опалів.

Дощі можливі й протягом 8 липня. Всі комунальні служби працюють у посиленому режимі.

Нагадаємо, що в разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах слід звертатись до диспетчерської КК «Київавтодор» за тел.: (044) 284-74-19.

Якщо впало дерево чи зламалися гілки, необхідно телефонувати до аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд»: (044) 272-40-18.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от INSIDER KYIV (@insiderkyiv)

Поламані гілки та нанесений на дороги грунт: у Києві ліквідовують наслідки зливи 1

Всі новини про зміни погоди та температурні рекорди читайте по тегу – ПОГОДА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.