Пляжного сезону 2023 не буде: влада Києва пояснила, чому не відкриватимуть зони відпочинку

Пляжного сезону 2023 не буде: влада Києва пояснила, чому не відкриватимуть зони відпочинку

У Києві не планують відкриття пляжного сезону у 2023 році. Влада пояснила, що це рішення прийнято, враховуючи вимоги безпеки.

Громадянам радять поки утриматись від відвідувань пляжів та зон відпочинку, оскільки відсутні укриття і сховища. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста Києва, передає Інформатор.

Як зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, на тлі постійних атак ворога на столицю киянам і гостям міста наполегливо радять поки не відвідувати пляжі. На пляжах та зонах відпочинку захисні споруди не передбачені. Під час повітряної тривоги слід неухильно дотримуватись вимог безпеки та перебувати в укриттях.

Він також нагадав, що з міркувань безпеки продовжує діяти заборона на відвідування лісів, де здійснюють роботи з розмінування територій та виявляють вибухонебезпечні предмети.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.