Залужний тримає путіна в кайданах перед суддям Гааги: у Києві на Хрещатику встановили нову фотозону

Залужний тримає путіна в кайданах перед суддям Гааги: у Києві на Хрещатику встановили нову фотозону

У Києві біля будівлі КМДА на Хрещатику встановили нову марку-фотозону. На ній зображені Валерій Залужний та путін перед суддями Гааги.

Головнокомандувач Збройних сил України на новій марці тримає путіна в кайданах. Передає Інформатор з місця подій.

Зазначимо, що раніше на цьому місці була марка з Кримським мостом. Та "бавовною" на ньому. І це було пророцьке зображення. Тому ми не маємо сумнівів і щодо цієї ілюстрації.

На полотні є теги творців, це Рух ЧЕСНО. Першу марку “Бавовну Кримського мосту” презентували 24 серпня 2022 року, як частину виставки “Інфоспротив”, що розповідає про інформаційну боротьбу українців з російською федерацією.  Матеріали виставки усі охочі можуть переглянути в онлайн-форматі в Музеї агітації та політичного трешу Руху ЧЕСНО.

Рух ЧЕСНО підготував виставку "Інформаційний спротив", щоб зберегти історичні світлини для політичної пам’яті в Музеї агітації. У колекцію ввійшли білборди, сітілайти, графіті, марки, листівки та навіть оновлені дорожні знаки, які надихають українців на боротьбу та виражають їхнє ставлення до ворога.

"З перших днів війни інформаційний фронт вийшов далеко за межі радіо і телебачення. Борди, графіті, листівки — далеко не вичерпний перелік того, що працює на піднесення бойового духу народу та боротьбу з ворогом.

Вулична творчість формує той контекст і культуру, яка вирішує, як суспільство сприйматиме ті чи інші історичні події, а відповідно, хто і вийде переможцем у війні. Бо "мистецтво — це зброя, а культура — форма спротиву". Тож наше мистецтво інформаційного спротиву і є шлях до нашої перемоги." - підкреслюють автори.

Залужний тримає путіна в кайданах перед суддям Гааги: у Києві на Хрещатику встановили нову фотозону 1
Залужний тримає путіна в кайданах перед суддям Гааги: у Києві на Хрещатику встановили нову фотозону 2
Залужний тримає путіна в кайданах перед суддям Гааги: у Києві на Хрещатику встановили нову фотозону 3

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.