Зарізав неповнолітню доньку, катував газом маленького сина: на Київщині чоловік намагався помститись дружині

Зарізав неповнолітню доньку, катував газом маленького сина: на Київщині чоловік намагався помститись дружині

До поліції звернувся хлопчик, який повідомив, що його батько вбив неповнолітню сестричку. На місці виклику поліцейські знайшли 12-річного переляканого заявника, який ховався у підвальному приміщенні.  

Прибувши на місце події, правоохоронці побачили на кухні бездиханне тіло 16-річної дівчинки та пораненого господаря будинку, відчули різкий запах газу. 43-річний чоловік практично не дихав, втім завдяки швидкій реакції поліцейських на критичну ситуацію, прийшов до тями. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

Працівники поліції обстежили будинок та знайшли 12-річного переляканого хлопчика, який ховався у підвальному приміщенні.

Провівши слідчо-оперативні заходи, поліцейські з’ясували, що на фоні ревнощів до дружини чоловік вирішив позбавити життя себе та дітей.

Ввечері  господар відкрив газові конфорки, зламав ручку вхідних дверей, аби унеможливити вихід неповнолітніх з будинку. Старша донька намагалась завадити трагедії та залишити будинок, але було вже запізно. Батько почав бити неповнолітню кулаками, а згодом наніс смертельне ножове поранення.

Співробітники Обухівського управління поліції Київщини затримали підозрюваного та доправили до лікарні.

Слідчі, за процесуальним керівництвом Обухівської окружної прокуратури, за фактом умисного вбивства [ч.1 ст.115ККУ], повідомили фігуранту про підозру. Також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зарізав неповнолітню доньку, катував газом маленького сина: на Київщині чоловік намагався помститись дружині 1
Зарізав неповнолітню доньку, катував газом маленького сина: на Київщині чоловік намагався помститись дружині 2
Зарізав неповнолітню доньку, катував газом маленького сина: на Київщині чоловік намагався помститись дружині 3
Зарізав неповнолітню доньку, катував газом маленького сина: на Київщині чоловік намагався помститись дружині 4

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі — ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.