Женя Янович запустив нове YouTube-шоу: перші гості автор «Лачен пише» Ігор Лаченков та координаторка United24 Ярослава Гресь

Женя Янович запустив нове YouTube-шоу: перші гості автор «Лачен пише» Ігор Лаченков та координаторка United24 Ярослава Гресь

Актор, гуморист і ведучий Євгеній Янович запустив новий проект «20:23». Гостями першого випуску YouTube-проекту стали автор Telegram-каналу «Лачен пише» Ігор Лаченков та координаторка платформи United24 Ярослава Гресь.

 Це формат вечірнього розважального шоу, де Женя спілкується із цікавими йому людьми у абсолютно неформальній обстановці: з іронією, комфортом та сенсами. Передає Інформатор.

"Чітке розуміння, що я хочу робити цей проект зʼявилось першого січня 2023 року. Власне, як і назва та час, у який буде виходити шоу, – говорить Янович. – Мені здається, такого формату не вистачає українському YouTube. І, якщо перші кілька місяців це були лише думки, то всередині квітня я чітко склав все до купи і вирішив запускатися".

На зйомки першого випуску шоу завітали близько 70 глядачів. Вони першими побачили стильний і трохи магічний дизайн студії. Схожого досі не було в українських проектах.

"Формат лейт-найт (вечірнього – прим.ред.) шоу популярний у всьому світі. Я, звісно, розумів, що люди будуть порівнювати. Тож обов’язково хотів додати чогось свого. Так в голову прийшло рішення із нашою декорацією: захід сонця та басейн. Для мене вода і тепла заграва асоціюються із максимальною чесністю та відкритістю. Це і бабусині казки під липою, і прогулянка набережною з дівчиною, і відверта розмова з другом про все на світі. Тому головною задачею було створити такі умови, у яких кожен гість, незалежно від своєї статусності, захоче відкритися. І, судячи з першого випуску, все вийшло", - зізнається Женя.

Гостями прем’єрного епізоду вечірнього шоу «20:23» стали блогер та автор Telegram-каналу «Лачен пише» Ігор Лаченков та координаторка платформи United24 Ярослава Гресь.

Як підкреслив автор проєкту, ідеальнішого складу для першого випуску складно знайти:

"Ігор – один із відкриттів минулого року для українців. Людина, яка у 23 роки має величезний багаж знань та відповідальності. Представник нової генерації українців. Таких, якими я б хотів їх бачити. А Ярослава – жінка-натхнення. Вона із командою залучає до боротьби та відбудови України сотні мільйонів доларів і світових зірок, про яких має купу небанальних історій. Вийшло і посміятися, і подивуватися, і навіть пустити сльозу".

Ще одна фішка проекту – саундтрек. Його створив молодий креативний виконавець, зірка соцмереж thekomakoma.

"Місяць тому я вів благодійний онлайн-концерт thekomakoma. Ми із Сергієм (Сергій Сілаков – справжнє ім’я виконавця – прим.ред.)  не були знайомі до цього, але вийшло камерно та трушно. Мене підкупила його космічність і соромʼязливість, – каже Женя Янович. – Готуючись до запуску шоу, я просто зустрівся з thekomakoma, і він сказав, що допоможе. Просто так. Без грошей і умов. Це знову ж таки вийшло про щирість і чесність".

Всі новини про музеї, виставки та події в рубриці — Куди піти в Києві.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.