Мили колби у Дніпрі та заправляли сумнівний тютюн: у Києві поскаржились на кальянки на Поштовій

Мили колби у Дніпрі та заправляли сумнівний тютюн: у Києві поскаржились на кальянки на Поштовій

До Держпродспоживслужби Києва надійшла скарга щодо кальянів сумнівного походження та якості, які пропонують на Поштовій площі.

Заявник стверджує, що по набережній на Поштовій площі працюють нелегальні ятки з кальянами, де використовується тютюн невідомого походження. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві.

Попри це, громадянин став свідком того, як працівник однієї з таких точок промив колби для кальяна брудною водою з Дніпра.

За результатами моніторингової перевірки Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві разом з представниками Нацполіції та Департаменту міського благоустрою призупинили діяльність цих яток та вилучили пуфи. Суб'єкта господарювання не встановлено.

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.