У Києві на Подолі масштабна пожежа: що відомо

У Києві на Подолі масштабна пожежа: що відомо

У суботу, 25 лютого, сталася масштабна пожежа у Подільському районі. Люди бачать з вікон багатоповерхівок густий чорний дим в районі заводу. 

Міський голова Віталій Кличко повідомив, що горить одне з підприємств столиці. Інформатор працює на місці подій.

Відомо, що горить складське приміщення з легкозаймистими речовинами. Пожежа дуже масштабна. Наразі поліція перекрила вулицю Новокостянтинівську.

Як підтвердили в КОВА, займання на складі лако-фарбувальної продукції. Попередньо відомо, що горить приміщення площею 3000 м². Іноформація щодо потерпілих відсутня. Дані оновлюються. Всі відповідні служби працюють над ліквідацією пожежі. Ситуація контрольована.

Віталій Кличко повідомив, що 18 одиниць техніки задіяні для гасіння пожежі в Подільському районі. Загоряння сталося в металевому складському приміщенні на території одного з підприємств. Техніка та майже 90 осіб особового складу рятувальників працюють, щоб локалізувати пожежу.

У Києві на Подолі масштабна пожежа: що відомо 1
У Києві на Подолі масштабна пожежа: що відомо 2
У Києві на Подолі масштабна пожежа: що відомо 3

У Києві на Подолі масштабна пожежа: що відомо 4
У Києві на Подолі масштабна пожежа: що відомо 5

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Владислав Гарнаєв

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.