День, що змінив Україну назавжди: історії чотирьох незнайомих українців, що опинились поряд у перші дні війни

День, що змінив Україну назавжди: історії чотирьох незнайомих українців, що опинились поряд у перші дні війни

24 лютого 2022 року всі українці згадують, як їхні життя поділились на до та після. І сьогодні, на роковини повномаштабного вторгнення не кожен згадати, як саме проходив перший та  наступний дні після, але точно всі запам'ятали, як він почався. 

Ранок того четверга перестав бути звичайним о 5 годині ранку. Більшість з нас прокинулась не через будильник, а від вибухів або через нескінченні дзвінки родичів. Шок. Нерозуміння, що далі, паніка, істерика. Усі ці емоції відчувала більшість громадян України 24 лютого 2022 року.

Цей день назавджи закарбується в пам’яті кожного з нас. Команда «Украина Сейчас» зібрала спогади тих, хто був серед перших свідків повномаштабної агресіі росії. Історії чотирьох незнайомих між собою людей. Але того ранку всі вони опинились в одному з районів Київщини, неподалік аеродрому Антонова.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.