Ракетний обстріл Києва 31 грудня: влучання в трьох районах, є загиблий та постраждалі

Ракетний обстріл Києва 31 грудня: влучання в трьох районах, є загиблий та постраждалі

У суботу, 31 грудня, по Києву нанесли масовану ракетну атаку. Під влучання загинула що найменше одна людина. Вибухи пролунали в Солом‘янському, Печерському районі та Голосіївському районах столиці.

Про наслідки удару розповіли мер міста Віталій Кличко та заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, передає Інформатор.

За їх даними, в Солом‘янському районі один з вибухів пролунав між житловими будинками. Уламки ракети потрапили у приватний будинок. В результаті загинула одна людина та є кілька постраждалих.

"У Солом’янському районі медики зараз госпіталізують трьох постраждалих жінок та двох чоловіків. Рятувальники працюють на місцях вибухів", - пише Кличко.

Також стало відомо, що в Печерському районі, поблизу станції метро «Палац України» є потрапляння в готель. Також руйнування є в Голосіївському районі.

За інформацією на даний момент, у Києві загинув літній чоловік, та семеро постраждалих у двох місцях вибухів у Солом’янському районі. Одна людина - в украй важкому стані.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі — ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.