Дивитись Нацвідбір на Євробачення і голосувати за виконавців можна у Дії: як проходитиме конкурс цьогоріч

Дивитись Нацвідбір на Євробачення і голосувати за виконавців можна у Дії: як проходитиме конкурс цьогоріч

Поки країна-терорист намагається зупинити нашу країну, ми продовжуємо розвиватися як в культурній, так і цифровій сфері. Цієї суботи, 17 грудня, о 17:00 у прямому ефірі Суспільного українці разом з журі оберуть фіналіста Національного відбору, який представить Україну на Євробаченні-2023. Вперше в історії конкурсу обрати кандидата можна буде в кілька кліків в Дії.

Цьогоріч команда Мінцифри вперше запустила голосування в Дії за журі Нацвідбору на Євробачення. Понад 500 тисяч українців просто із застосунку обрали трійку артистів, які посядуть суддівські крісла.

Зараз ми наближаємось до вирішального етапу — Національного відбору на Євробачення 2023. Окрім того, що ви можете подивитися прямий ефір в Дії, цьогоріч в застосунку вперше можна буде проголосувати за кандидата від України на Євробаченні 2023. Віддати свій голос можна як з України, так і з-за кордону.  Потрібно лише встановити Дію.

Як проходить голосування?

Після виступу 10 фіналістів Нацвідбору ведучі оголосять про старт голосування. У вас буде певний час, щоб віддати свій голос у Дії за кандидата-фаворита. Раніше для цього необхідно було телефонувати чи надсилати смс. Зараз же зробити це можна значно простіше — просто у смартфоні і в кілька кліків у Дії.

Після цього до результатів голосування глядачів додаються результати голосування журі. За спільним рішенням і визначать кандидата, який представить Україну на Євробаченні-2023.

Як віддати голос за кандидата в Дії?

● авторизуйтесь у застосунку;

● натисніть Послуги — Опитування;

● виберіть одного з 10 кандидатів.

Це все! Ваш голос зараховано.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.