На Київщині чоловік в лісі знайшов танковий снаряд та приніс його додому

На Київщині чоловік в лісі знайшов танковий снаряд та приніс його додому

На деокупованій території Київщини продовжують фіксувати випадки вибунебезпечних знахідок. Так, житель села Сошників у лісі знайшов танковий снаряд і приніс його додому.

3 грудня, близько 17 години, до поліції надійшло повідомлення від 53-річного жителя села Сошників, який в лісі знайшов снаряд та приніс до оселі. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Київської області.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група Бориспільського управління поліції Київщини та вибухотехнічна служба. Правоохоронці виявили в господарському приміщенні місцевого жителя танковий кумулятивний снаряд 125 мм.

"Вже не вперше вражений легковажністю деяких громадян, але радію, що здоровий глузд шукача пригод таки взяв верх, чоловік повідомив про небезпеку до поліції. Нагадую усім, якщо ви знайшли міну, гранату, частину ракети, чи предмет походження  якого вам невідоме, не ризикуйте, одразу повідомляйте до поліції",- зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Вибухотехніки встановили, що боєприпас відноситься до особливо небезпечної категорії вибухових матеріалів. Спеціалісти обережно транспортували вибухонебезпечний предмет на тимчасово підривний майданчик та провели подальше контрольоване знищення боєприпасу.

Правоохоронці закликають громадян бути пильними. При виявленні вибухонебезпечних предметів відійдіть на безпечну відстань та негайно повідомте до поліції на спецлінію "102"! Бережіть себе та оточуючих!

На Київщині чоловік в лісі знайшов танковий снаряд та приніс його додому 1
На Київщині чоловік в лісі знайшов танковий снаряд та приніс його додому 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.