У Києві над головами жителів нависла смертельно небезпечна загроза: яз не стати жертвою бурульок

У Києві над головами жителів нависла смертельно небезпечна загроза: яз не стати жертвою бурульок

Зима в цьому році завітала до столиці раніше календарного строку. Настала пора морозів та снігопадів. Внаслідок температурних перепадів на дахах будинків, виступаючих частинах будівель і на великих деревах починають утворюватися крижані бурульки.

Падіння снігу або льоду з даху може призвести до тяжких наслідків для перехожих. Про загрозу попередили в ДСНС Києва, передає Інформатор.

Щоб не стати жертвою крижаних бурульок, які можуть впасти на пішохода, не варто заходити за межі встановлених огорож, а в місцях їх відсутності — самому звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги й снігу на дахах будинків.

По можливості, слід триматись на відстані 3-5 метрів від будинків та інших споруд, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху вулицями міста.

Дотримання цих основних заходів безпеки та порад дозволить уникнути трагічних наслідків.

Будьте пильними та бережіть себе!

Нагадаємо, минулоріч через падіння бурульки на голову чоловіка, його госпіталізували до лікарні. Швидку викликала поліція.

Іец даленко не перший випадок, коли люди травпирубаються снігом, що падає, з дахів або бурульками. Раніше ми писали, що 58-річна жінка постраждала через сніг і кригу, яка впала на неї з даху будинку. А ще, що на вулиці Прорізній на жінку з даху будинку впала купа снігу, що збила її ноги.

У Києві над головами жителів нависла смертельно небезпечна загроза: яз не стати жертвою бурульок 1

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.