У Києві продовжують обробляти дороги та чистити узбіччя через снігопади

У Києві продовжують обробляти дороги та чистити узбіччя через снігопади

Комунальна корпорація «Київавтодор» продовжує очищати від снігу й обробляти протиожеледними реагентами вулиці міста, вивозити сніг. Станом на неділю, 20 листопада, усі вулиці, які перебувають на балансі дорожників, очищені.

Особливу увагу дорожники приділяють тротуарам. На обробці й очищенні пішохідних доріжок і зупинок громадського транспорту задіяно 157 працівників у складі 25 бригад із ручного прибирання. Передає Інформатор з посиланням на КМДА.

За інформацією КК «Київавтодор, протягом суботи було використано 260 тонн солі, 894 тонни піщано-соляної суміші, 40 тис. л рідких хлоридів.

Загалом дорожня служба міста має 525 одиниць особової і додаткової спецтехніки.

Крім того до роботи з ліквідації наслідків негоди залучені 1500 комунальників і 30 одиниць техніки керуючих компаній, а також 61 одиниця техніки і близько 600 працівників "зеленбудів".

Протягом неділі синоптики також прогнозують  снігопади. Тож просимо водіїв і пішоходів бути максимально обачними. Не виїжджайте на власних авто без нагальної потреби. Бережіть себе!

У Києві продовжують обробляти дороги та чистити узбіччя через снігопади 1
У Києві продовжують обробляти дороги та чистити узбіччя через снігопади 2
У Києві продовжують обробляти дороги та чистити узбіччя через снігопади 3
У Києві продовжують обробляти дороги та чистити узбіччя через снігопади 4

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Варвара Грекова

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.