Як зараз виглядає міст Кличко у Києві, який встояв після вибуху російської ракети

Як зараз виглядає міст Кличко у Києві, який встояв після вибуху російської ракети

У понеділок, 10 жовтня, під час масованого обстрілу Києва одна з ракет впала біля пішохідного-велосипедного мосту над Володимирським узвозом.

Мер Києва Віталій Кличко перевірив стан пішохідного-велосипедного мосту, який встояв після вибуху російської ракети. Відео Віталій Кличко оприлюднив на своїх сторінках у соцмережах. Передає Інформатор.

«Це наш пішохідний міст з дивовижним виглядом на Дніпро. Але, пошкоджений варварами. Розтрощене скло, в деяких його елементах – багато уламків ракети. Ми це все відремонтуємо та замінимо», – наголосив Віталій Кличко.

Він показав і величезну воронку, що утворилася під мостом внаслідок падіння ракети. А також – роботу комунальних служб, які обстежили конструкції мосту та вже почали підготовку до ремонтних робіт.

«На щастя, під час вибуху тут ніхто не постраждав. Бачимо, що комунальні служби вже прибирають. Думаю, за кілька днів ми зможемо тут все прибрати, демонтуємо пошкоджене скло і оперативно оновимо наш улюблений міст. Конструкції – в задовільному стані. Вони були зроблені якісно», – зазначив Віталій Кличко.

Як зараз виглядає міст Кличко у Києві, який встояв після вибуху російської ракети 1
Як зараз виглядає міст Кличко у Києві, який встояв після вибуху російської ракети 2

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.