ДТП у Києві з Mercedes та автобусом, у якому постраждали 26 осіб: у крові водія виявили наркотичні речовини

ДТП у Києві з Mercedes та автобусом, у якому постраждали 26 осіб: у крові водія виявили наркотичні речовини

Серед потерпілих і 4-річний син затриманого, який перебував з батьком в авто. Під час перевірки у медичному закладі лікарі виявили в організмі чоловіка кілька видів наркотичних речовин та сильнодіючий лікарський засіб.

Поліцейські перекваліфікували кримінальне провадження та направили клопотання до суду про обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Нагадаємо, що вчора на Повітрофлотському проспекті відбулася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та позашляховика, внаслідок якої постраждали 26 осіб.

У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що недотримавшись встановленої дистанції водій автомобіля «Mercedes-Benz» здійснив зіткнення із автобусом, у результаті чого, той не впорався з керуванням та в‘їхав у електроопору.

4-річний син порушника і 25 пасажирів громадського транспорту отримали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані для надання необхідної допомоги до столичних лікарень.

Киянина, 1994 року народження, працівники поліції негайно затримали у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України.

Під час перевірки керманича у медичному закладі лікарі виявили у нього в організмі заборонені речовини: амфетамін, кокаїн та марихуану, а також сильнодіючий лікарський препарат.

На даний час слідчі перекваліфікували кримінальне провадження на ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння та повідомили правопорушнику про підозру. Крім того, поліцейські направили клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке розглядатиметься у Шевченківському районному суді. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

ДТП у Києві з Mercedes та автобусом, у якому постраждали 26 осіб: у крові водія виявили наркотичні речовини 1
 
ДТП у Києві з Mercedes та автобусом, у якому постраждали 26 осіб: у крові водія виявили наркотичні речовини 2
 
ДТП у Києві з Mercedes та автобусом, у якому постраждали 26 осіб: у крові водія виявили наркотичні речовини 3

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.