Kyiv City Express розширює маршрути приміських поїздів: куди тепер легше дістатися

Kyiv City Express розширює маршрути приміських поїздів: куди тепер легше дістатися

В серпні Укрзалізниця призначає курсування додаткових приміських поїздів Kyiv City Expres. Відтепер легше та швидше можна дістатися міста Ніжин.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Укрзалізницю.

З 3 серпня поїде приміський поїзд №7062 сполученням Святошин – Ніжин, який курсуватиме по буднях. Відправка зі станції Святошин - о 20:00, прибуття до станції Ніжин - о 22:52.

З 4 серпня поїде приміський поїзд №7061 сполученням Ніжин – Дарниця, який курсуватиме по буднях. Відправка зі станції Ніжин - о 5:00, прибуття до станції Дарниця - о 6:59.

Крім цього, ми вносимо зміни в розклад руху приміського поїзда №6909 Ніжин – Київ-Волинський. Він відправлятиметься зі станції Ніжин о 4:40 і прибуватиме до станції Київ-Волинський о 7:38.

З розкладом руху електропоїздів можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці, а також на інформаційних дошках вокзалів та станцій. Придбати квитки на зазначені електропоїзди можна в касах станцій та у чат-боті.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.