У Києві жінка протягом року знімала своїх неповнолютніх дітей в порно

У Києві жінка протягом року знімала своїх неповнолютніх дітей в порно

У столиці під суд піде матір та її співмешканець  за розбещення та створення дитячої порнографії за участі малолітніх дітей.

Розслідування встановило, що до створення протиправного контенту та розбещення 14–річного хлопчика та його 13-річної сестри причетна їхня 34-річна матір та її 35-річний співмешканець. Передає Інформатор з посиланням на прокуратуру Києва.

Зловмисники, погрожуючи дітям побиттям, примушували їх до участі у створенні фото, - відео файлів в сексуальних образах, з моделюванням сексуальної поведінки з зображенням їх статевих органів.

Фото та відео матеріали зловмисники розміщували в інтернеті. На підтвердження автентичності контенту вказували дату створення таких матеріалів. Вказані протиправні дії відносно дітей тривали протягом одного року і лише після втручання правоохоронців були припинені.

Підозрюваним обрано безальтернативні запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. За вчинене їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Вже скеровано до суду обвинувальний акт відносно жінки та чоловіка за фактами виготовлення, розповсюдження та примушування малолітніх дітей до участі у створенні дитячої порнографії, вчинення відносно них розпусних дій, а також насильницьких дій сексуального характеру (ч. 4 ст. 301-1, ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 156 КК України).

У Києві жінка протягом року знімала своїх неповнолютніх дітей в порно 1

Всі новини про противоправні дії, ДТП та інші порушення законів читайте в розділі— ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.