Лієв Шрайбер, американський актор та співзасновник ініціативи BlueCheck Ukraine, став амбасадором UNITED24

Лієв Шрайбер, американський актор та співзасновник ініціативи BlueCheck Ukraine, став амбасадором UNITED24

Актор, режисер, сценарист та продюсер Лієв Шрайбер став послом фандрейзингової платформи U24 за напрямом «Медична та гуманітарна допомога». Співпраця нового амбасадора закріплена партнерством благодійної ініціативи Лієва Шрайбера BlueCheck Ukraine з UNITED24.

5 липня Президент України Володимир Зеленський провів онлайн-зустріч із Лієвом Шрайбером. Організація BlueCheck Ukraine розпочинає співпрацю з платформою UNITED24, щоб якомога ефективніше залучати донорські кошти. Передає Інформатор.

Лієв Шрайбер, відомий голлівудський актор, п’ятиразовий номінант на «Золотий глобус» і триразовий номінант на «Еммі», має українське коріння — його дідусь емігрував із села на півдні України на початку ХХ століття. З перших днів війни Шрайбер почав допомагати Україні. У березні ця підтримка переросла в благодійну ініціативу BlueCheck Ukraine. За 4 місяці роботи BlueCheck Ukraine профінансувала програми психологічної підтримки, евакуацію понад 20 тисяч дітей-сиріт з інтернатів, дитячих будинків Харківської, Дніпровської, Чернігівської, Одеської, Миколаївської областей, надала ґранти для фінансової підтримки понад 700 родин та для відкриття нового центру з помешканням для біженців у Львові.

«Ми впевнені, що українці краще знають, яка саме допомога їм потрібна, — сказав Шрайбер під час ZOOM-зустрічі з Президентом України. — Ми зацікавлені у співпраці з UNITED24, щоб допомога напряму потрапляла в Україну. Щоб кошти не затримувалися десь на рахунках за кордоном, а рятували життя та були використані на справжні потреби українців».

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі зазначив:

«Зараз дуже складний період, навіть складніший, ніж на початку війни. Тому що люди і в певних регіонах України, і в певних регіонах Європи починають втомлюватися від війни. Тож нам дуже потрібна підтримка від таких відомих людей як ви, Лієве, які б нагадували, що війна далека від завершення. І що вона ведеться за наші спільні цінності, за демократію, яка є важливою як для України, так і для світу».

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.