Топ-5 найкращих чохлів для смартфона: вибираємо разом

Топ-5 найкращих чохлів для смартфона: вибираємо разом

Всі ми хочемо замовити чохол на телефон і з першого разу потрапити точно в яблучко, купивши аксесуар на 100% відповідний під наші вимоги та смак. Зробити це буває складно, проте неможливо. Справа в тому, що на ринку існує чимало кейсів, які вже стали бестселерами. Отримуючи їх, ви з великим шансом отримаєте саме той футляр, який шукали. Що ж це за такі чохли? Зараз розповімо.

Чохли Otterbox

Otterbox – це компанія, яка спеціалізується на випуску класних захисних чохлів для флагманів та субфлагманів на Android та iOS: iPhone 12, 13, 14, Samsung, OnePlus тощо. Вони часто продаються за знижками, тому купити такий чохол можна дуже вигідно.

Otterbox має кілька серій. Найпопулярніші з них:

  • Symmetry;
  • Symmetry Flex;
  • Defender;
  • Defender Pro.

Це справді технологічні футляри, які мають різні функціональні примочки, на зразок зручних кліпс-підставок, а також виконуються із поєднання високоякісних матеріалів. Дизайн не стоїть у Otterbox на першому місці. Головне – надійність та практичність у використанні.

Топ-5 найкращих чохлів для смартфона: вибираємо разом 1

Вироби серії Pitaka

Виробник Pitaka позиціонує свою продукцію як найміцнішу у світі. Це чохли для Айфон, Самсунг і Айпад, які виконані з ультратонкого, але дуже міцного матеріалу в кевларовій обплетенні. Вони захистять девайс від удару та пошкодження з будь-якого кута, але й ціну за таку надійність доведеться заплатити вельми солідну – середня вартість кейсу становить приблизно 80$.

Топ-5 найкращих чохлів для смартфона: вибираємо разом 2

Футляри Speck

Досить цікаві та недорогі кейси, основна фішка яких – наявність спеціального протимікробного покриття, що дуже актуально з огляду на сучасні тенденції. Наскільки ефективно це покриття справляється зі знищенням бактерій достеменно невідомо, але хотілося б вірити, що це не просто маркетинговий хід.

Щодо різноманітності дизайну, то тут все стандартно: чорні, сині, маса видів прозорих чохлів. Є Speck досить популярна серія Presidio Grip з кейсами з характерною лінійною текстурою, що відразу видає приналежність аксесуара до цієї фірми. Ці накладки забезпечують відмінний захист кутів корпусу девайсу і акцентують увагу саме на протекції граней смартфона. найуразливіших місць під час його падіння.

Топ-5 найкращих чохлів для смартфона: вибираємо разом 3

Чохли UAG

Чохли UAG (Urban Armor Gear) стали називним ім'ям, коли мова заходить про справжні протиударні моделі кейсів для мобільних телефонів. Це просто сталева броня для вашого iPhone, Samsung і не тільки. Найпопулярніші серії, завдяки яким компанія закріпилася на ринку, це Monarch, Monarch Pro та Plazma Series Ice. Вони забезпечують максимальний захист корпусу гаджета навіть від серйозних падінь.

Є UAG і більш елегантні чохли серій Lucent, Mouve Ash, Dot і т.п. Вони виглядають вже не настільки жахливо надійно, проте, повірте, із завданням захисту гаджета при повсякденному використанні справляють на 100%. Та й різноманітність дизайну мають набагато цікавіше.

Футляри Spigen

Популярні кейси для самсунгів, айфонів та інших смартфонів. Їхня головна фішка – величезна різноманітність моделей в абсолютно різному дизайні, від стриманого класичного, до яскравого в стразах.

Є Spigen і серії з протиударними властивостями: Slim Armor, Hybrid NX, Rugged Armor і т.п. Хоча й інші кейси забезпечують гаджету надійний захист завдяки високоякісним матеріалам та їх грамотній компоновці. Вся справа в тому, що кожен чохол Spigen – ndash; це технологічний самобутній аксесуар, а не просто фабричні штампування. Кейси проходять усі необхідні перевірки та тести перед тим, як надійти у продаж, тому завжди можна бути впевненими у їхній надійності.

Вибираючи чохол з каталогів цих 5 виробників, ви гарантовано купите якісний виріб, який прослужить вам багато років, радуватиме око та надійно захищатиме мобільний телефон від будь-яких пошкоджень.

Рекламний матеріал

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.