У Києві освітянам, які чергують у пунктах незламності, виплатять премії

У Києві освітянам, які чергують у пунктах незламності, виплатять премії

Працівникам закладів освіти, культури, фізичної культури та спорту, державним службовцям, службовцям органів місцевого самоврядування, які крім своєї основної роботи забезпечують безперебійну роботу столичних пунктів обігріву, місто виплатить одноразову премію чи безповоротну фінансову допомогу.

Таке рішення, що ініціював мер столиці, підтримали депутати Київради, передає Інформатор.

У Києві працює понад 430 пунктів обігріву. Закупили та залучили в якості допомоги електрогенератори, зробили запаси пального, води та всього необхідного, щоб ці пункти приймали людей. Такі пункти обігріву облаштовані у школах, закладах соціальної інфраструктури. І у випадку надзвичайної ситуації там можна зігрітися, випити чаю, підзарядити телефони, отримати необхідну допомогу.

"Для забезпечення безперебійної роботи цих пунктів місто залучило працівників шкіл та співробітників інших закладів соціальної сфери, в яких вони розміщені. І ми розуміємо, що ці люди працюють на благо міста у свій позаробочий час, допомагають киянам, тому мають отримати за це фінансову винагороду", – зазначив Віталій Кличко.

Виплату одноразових премій місто забезпечить в межах затверджених бюджетних асигнувань.

Нагадаємо, за посиланням є перелік адрес з постійно працюючими:

Всі новини на тему електроенергії та у Києві та країні за тегом – Відключення світла.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.