У Києві водіїв просять не паркуватися вздовж узбіч та на тротуарах: працює спецтехніка

У Києві водіїв просять не паркуватися вздовж узбіч та на тротуарах: працює спецтехніка

У четвер, 15 грудня, після 08:00 у Києві очікують посилення снігопаду. Дорожники збільшили кількість спецтехніки. Наразі ж до прибирання снігу в місті задіяні 130 одиниць техніки «Київавтодору», а також працівники керуючих компаній та «зеленбудів».

Особливу увагу приділяють прибиранню на спусках і підйомах, покритті із гранітної бруківки, мостах, головних дорожних артеріях міста. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на КК «Київавтодор».

Окрім того, дорожники очищають від снігу зупинки громадського транспорту, вузькі тротуари, сходи, острівці безпеки, пішохідні переходи. У дворах сніг прибирають працівники керуючих компаній, у парках і скверах  – «зеленбудівці».

"Закликаємо водіїв не паркуватися обабіч вулиць та доріг, аби не заважати працювати спецтехніці.

А також бути уважними за кермом і при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму", - повідомили в КК «Київавтодор».

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.