Всесвітньовідомий гурт Imagine Dragons став амбасадором платформи United24

Всесвітньовідомий гурт Imagine Dragons став амбасадором платформи United24

Перший проєкт UNITED24, який підтримає Imagine Dragons в межах взаємодії, — збір коштів на автомобілі швидкої допомоги, ініційований першою леді України для порятунку тисяч життів.

Imagine Dragons, один із найпопулярніших гуртів світу просуватиме фандрейзинговий напрям «Медична допомога». Деталі майбутньої співпраці Imagine Dragons з платформою UNITED24 музиканти обговорили під час онлайн-дзвінка з Президентом України Володимиром Зеленським у п’ятницю, 22-го липня.

Володарі Grammy давно мають теплі стосунки з українською аудиторією. У 2018 році вони вперше відвідали Україну: квитки на найбільший концертний майданчик — НСК «Олімпійський» у Києві — тоді розкупили за перші тижні. 3 червня 2022 року гурт мав приїхати знову, але через російське вторгнення виступ довелося відкласти. Одразу після цього виконавці скасували концерт у рф і заборонили випускати там свої пісні. Крім того, американський колектив підтримав Україну, виступивши на телемарафоні Save Ukraine, а під час цьогорічного турне Європою фронтмен Ден Рейнольдс майже не розлучається з українським прапором і присвячує країні пісні.

Фронтмен гурту Imagine Dragons Ден Рейнольдс зі свого боку зазначив: «Ми любимо українців і хочемо допомагати їм усіма можливими способами. Таку несправедливість можна подолати лише разом, об’єднавшись всім світом. Ми підтримуємо прекрасний народ України та його мужнього лідера — Президента Зеленського. Ми працюватимемо із UNITED24 і місцевим керівництвом, шукаючи можливості підвищити  обізнаність та збільшити кількість благодійних внесків на потреби людей, доки ця несправедлива війна не закінчиться. Ми з нетерпінням чекаємо на той день, коли зможемо знову зіграти концерт у Києві та відсвяткувати свободу, життя та музику разом зі стійкими та сильними людьми України». 

«У 2018 році ви вперше відвідали нашу країну. У 2022-му продовжуєте робити максимум, щоб голос України звучав у всьому світі. Дякую вам за це!» — сказав Володимир Зеленський.

Всесвітньовідомий гурт Imagine Dragons став амбасадором платформи United24 1

Перший проєкт, який гурт підтримає у межах співпраці, — збір коштів на автомобілі швидкої медичної допомоги, запущений з ініціативи Олени Зеленської для збереження життя тисячам людей. На сьогодні Україні потрібно 400 реанімобілів. Такі автівки обладнані всім необхідним, щоб доправити до лікарні важкопоранених: кисневими балонами, кардіомоніторами та дефібриляторами, електрокардіографами та апаратами штучної вентиляції легень. Приблизна вартість однієї карети швидкої медичної допомоги типу С — 100 тисяч євро.

Imagine Dragons долучилися до легенди футболу Андрія Шевченка, видатної тенісистки Еліни Світоліної та американського актора Лієва Шрайбера, які вже допомагають фандрейзинговій платформі UNITED24 збирати кошти для України. Наступного амбасадора оголосять вже за тиждень.  

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.