Депозити у sportbank: умови, ставка та відгуки клієнтів

Депозити у sportbank: умови, ставка та відгуки клієнтів

Наразі проценти за депозитами значно зросли і виглядають більш привабливими, ніж будь-коли. Тим паче, що в умовах воєнного стану гарантування вкладів державою здійснюється відповідно до змін від 13.04.2022 року до Закону України “Про систему гарантування вкладів фізичних осіб”.

Що таке депозит та які його особливості під час воєнного стану

Депозити у sportbank: умови, ставка та відгуки клієнтів 1

Депозит або вклад — це зберігання заощаджень клієнта під процент. Іншими словами клієнт віддає гроші до банку, а останній їх приймає з виплатою певного процента за це. 

Важливо, що будь-який вклад гарантується державою, від імені якої діє Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО). Тобто у разі ліквідації банку держава гарантовано повертає депозит клієнта. До війни гарантована сума відшкодування становила 200 000 гривень.

На час дії воєнного стану та трьох місяців після його завершення, оновлений закон запроваджує 100 % гарантію за банківськими вкладами фізичних осіб та фізичних осіб-підприємців (разом із нарахованими відсотками, якщо це був депозит).

Наприклад, у sportbank клієнт має змогу скористатися кількома варіантами зберігання заощаджень — це депозит «BOOOSTER» та ощадний рахунок «Рюкзак». Найвигіднішим для клієнтів, звісно, є саме депозит.

 Депозит BOOOSTER

Депозити у sportbank: умови, ставка та відгуки клієнтів 2
У sportbank вже більш як 12 тис. клієнтів оформили депозит BOOOSTER та зберігають кошти на депозитному рахунку. Усі клієнти мають можливість відкрити депозит у гривні до 12 місяців та користуватися всіма його перевагами.

Умови досить прості:

  • ставка — від 10 % до 15 % річних (залежить від строку та умов);
  • з можливістю дострокового зняття;
  • мінімальна сума — 500 грн;
  • виплата процентів — щомісяця.

За словами самого засновника sportbank Дениса Саприкіна, депозит на сьогодні — це найдоступніший і найнадійніший інструмент інвестування в Україні, не говорячи вже про підтримку української економіки.

Як відкрити депозит у sportbank: відгуки клієнтів

Все достатньо просто. У додатку sportbank потрібно перейти до вкладки «Депозит». У цьому розділі обрати бажаний термін, можливість з чи без дострокового розірвання та суму депозиту. Після цього переглянути депозитний договір та підтвердити оформлення. 

Поповнити депозит також легко. Це можна зробити переказавши кошти з картки sportbank, ощадного рахунку «Рюкзак», за реквізитами або через касу банку. Щомісяця проценти автоматично зараховуються на картки sportbank або депозитний рахунок.

Щодо умов відкриття та повернення вкладів у sportbank відгуки від клієнтів достатньо позитивні, вкладники акцентують увагу на високих депозитних ставках, а також можливості оформлення депозитів онлайн.

Ощадний рахунок «Рюкзак» 

Депозити у sportbank: умови, ставка та відгуки клієнтів 3
Для тих, хто бажає відкладати кошти невеличкими частинами, у sportbank передбачений ощадний рахунок «Рюкзак». Він функціонує за режимом поточного рахунку і дозволяє легко накопичувати кошти на будь-які потреби. Можна створювати цілі або просто відкладати гроші. Для цілей є зручні способи автопоповнення. Ставка — 10% річних. Виплата процентів здійснюється щотижня у п’ятницю. Кошти можна зняти коли завгодно. Виведення на картки sportbank — без комісії. 

Ще не зі sportbank? Не зволікайте і приєднуйтесь!

Активуй sportbank. Активуй себе!

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.