До Києва приїхав актор зірка серіалу «Надприродне» Міша Коллінз

До Києва приїхав актор зірка серіалу «Надприродне» Міша Коллінз

У вівторок, 30 травня, у Києв прибув зірка серіалу «Надприродне» Міша Коллінз.

Передає Інформатор з посиланням на United24.

"Подивіться, хто приїхав! Та це ж наш амбасадор Андрій Шевченко! І не сам, а зі старшим сином Джорданом. Зачекайте, а хто це поруч? Та це ж кінозірка, американський актор, виконавець головної ролі у серіалі «Надприродне» Міша Коллінз! Вітаємо всіх у Києві!" - повідомили на офіційному каналі United24.

Відомо, що предки Міші — з Київської області. Колінз вивчав в коледжі українську політику та історію і навіть декілька разів приїздив в Україну до повномасштабної війни.

До Києва приїхав актор зірка серіалу «Надприродне» Міша Коллінз 1

Про UNITED24

Ініційована Президентом України фандрейзингова платформа та основне вікно збору пожертв на підтримку України. За 9 місяців роботи фандрейзингової платформи UNITED24 завдяки пожертвам з більш ніж 110 країн зібрано понад 287 млн доларів. Серед амбасадорів UNITED24 —  Лієв Шрайбер та зірка “Зоряних війн” Марк Геміллгурт Imagine Dragons, співачка та акторка Барбра Стрейзанд, астронавт Скотт Келлі, та професор історії Єльського університету Тімоті Снайдер, артдиректор Balenciaga Демна, режисер Мішель Азанавічус, кантрі-співак Бред Пейслі, видатні українські спортсмени Еліна Світоліна, Андрій Шевченко та Олександр Усик.

Всі новини про життя в Києві під час війни читайте в розділі— ВІЙНА.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.