У Києві на Оболоні зіткнулись Nissan та Renault: чотирьох потерпілих відвезли до лікарні

У Києві на Оболоні зіткнулись Nissan та Renault: чотирьох потерпілих відвезли до лікарні

ДТП сталось на перехресті на проспекті Литовському. Там зіткнулось два автомобілі, внаслідок чого постраждало четверо осіб.

До поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на проспекті Литовському. За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативна група столичного главку з розслідування ДТП, екіпаж патрульної поліції та лікарі. Передає Інформатор з посиланням на поліцію Києва.

Встановлено, що водій автомобіля Renault проїхав перехрестя на заборонений червоний сигнал світлофора, внаслідок чого у нього в’їхав керманич автомобіля Nissan. У результаті автопригоди двох пасажирів Nissan госпіталізували у лікарню.

Слідчі внесли даний факт до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. У рамках досудового розслідування поліцейські встановлюють усі обставини автопригоди.

У Києві на Оболоні зіткнулись Nissan та Renault: чотирьох потерпілих відвезли до лікарні 1
У Києві на Оболоні зіткнулись Nissan та Renault: чотирьох потерпілих відвезли до лікарні 2

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі — ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.