Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою

Кияни готуються вітати улюблене місто з 1541-річчям і шукають особливі речі, за допомогою яких можна висловити теплі почуття до Києва. А локальні бренди активно готують до цього дня спеціальні пропозиції: одяг з принтами про Київ, прикраси з найголовнішими символами Києва, декор зі знайомими й теплими київськими сюжетами…

Інформатор разом з проєктом «Всі. Свої» підготували для вас спецматеріал напередодні тематичного Київського маркету до Дня міста.

На маркеті вас чекає величезний асортимент українських товарів з духом міста Кия. Ми дізналися, що саме привезуть на подію виробники та обрали для вас 11 брендів, які створюють речі з київською символікою. 

Palaŷe Svichka

Palaŷe Svichka — це проєкт, що створює кераміка та свічки ручної роботи про Київ, а також використовує вінтажні ємності у виготовленні свічок. З асортименту бренду ми обрали свічку в формі листя каштанів. А також — сет свічок, який складається у карту ліній рідного Київського метро. Окремого захвату заслуговує пакування: замовляючи свічку, присвячену метрополітену, ви отримаєте також брендовані сірники, жентон з київського метро, тематичні стікери та цілу «газету» з усією інформацією про проєкт.

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 1

Hate Date

Український апсайклінг бренд Hate Date, який ми вже встигли полюбити за ідеальні жакети, випустив також футболку «Київ». Оригінальний напис, модель оверсайз, гарна якість тканини — вийшло справжнє комбо для вдалих вихідних в улюбленому місті.

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 2

UVALI

Ще одну футболку, за допомогою якої можна зізнатися Києву в любові, ми знайшли в UVALI. Це бренд, який виготовляє патріотичний базовий одяг та допомагає ЗСУ. Столиці він присвятив оверсайз футболку з принтом, що зображає схему Києва в жовтому та блакитному кольорах. 

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 3

Cook

Парад футболок зі знаком Києва в цій добірці закінчує J. Cook: це бренд, що спеціалізується саме на футболках і має в асортименті дуже багато принтів та кольорів. До дня Києва ми обрали, звісно ж, варіант із символом міста: з цим зображенням у J. Cook є як жіноча, так і чоловіча модель.

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 4

Jewelry_o.k

Підвіс зі справжнього листочка Київського каштану в металі, вкритому сріблом із кольоровою патиною — що може бути щемкішим та романтичнішим нагадуванням про місто серця? Його зробили майстри Jewelry_o.k: це бренд, що виготовляє прикраси зі справжніх квітів, листочків та інших природних матеріалів, які назавжди зберігаються всередині металу. Для цього використовують гальванічне покриття. 

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 5

Latona

Бренд Latona випускає хустинки та твіллі з натурального шовку. Має колекцію «Незламні» — про боротьбу та мистецькі традиції українців. Саме з неї хустина нам приглянулася, аби доповнити свій образ, присвячений Києву. Хустку можна використовувати як аксесуар на шию, волосся, сумку й замість поясу. 

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 6

MyScarf

Ще одну хустку з київським настроєм ми знайшли у бренда MyScarf. Це виробник аксесуарів, що має, звісно ж, і патріотичну колекцію. Косинка-бандана «Київ 4 сезони» зображає один із вражаючих краєвидів Києва та буквально заманює на прогулянку схилами Дніпра та вуличками Подолу. 

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 7

ISSL KYIV

Ще один класний аксесуар у нашій добірці — кепка з логотипом «Київ» від ISSL KYIV. Річ, яку ви часто носитимете та зможете вписати в безліч образів. І яка, звісно ж, нагадуватиме про рідне місто та даруватиме гарний настрій. 

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 8
Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 9

Omela Alina

І знову каштани! Вони досі є однією з найстійкіших асоціацій зі столицею. Стильні сережки у формі каштанів ми знайшли у Omela Alina. Майстриня виготовляє прикраси з акрилу, перлів, натурального каміння. Пара акрилових каштанчиків точно впишеться у бідь-який гардероб та нагадуватиме про улюблену вулицю улюбленого міста.

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 10

BeeAnna

Не тільки одяг, а й аксесуари для дому: київські сюжети можуть прикрасити будь-що. BeeAnna має чудовий набір вощанок з тими ж каштанами та знаковою архітектурою Києва. Бренд виготовляє екологічні вощані серветки, що стануть прекрасною альтернативою пластиковим лоточкам, поліетиленовим пакетам та харчовій плівці. Безпечно, естетично та по-Київськи!

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 11

Parasolya.cuteshop

Завершуємо наш парад речей з київською символікою чашкою «Київ» від Parasolya.cuteshop. Майстерня милої та зворушливої кераміки робить мінімалістичний посуд з особливими деталями. Такими нам видались і чашки, присвячені столиці: радимо купити собі та подарувати важливим людям за кордоном.

Каштани та Батьківщина-Мати: добірка українських брендів, що створюють речі з київською символікою 12

Всі новини про святкування та події до дня міста читайте за тегом – День Києва.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Соломія Новосільська

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.