На Київщині під час пожежі у квартирі врятували 5 осіб

На Київщині під час пожежі у квартирі врятували 5 осіб

У неділю, 14 травня, у багатоповерхівці в місті Біла Церква сталася пожежа.  Рятувальники врятували 5 осіб, з них один потерпілий, всього евакуювали 14 людей.

14 травня о 07:14 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу за адресою: м. Біла Церква, вул. Архипа Люльки. Передає Інформатор з посиланням на ДСНС Київської області.

На місце пожежі було направлено рятувальників 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Аварійно -рятувальний загон спеціального призначення м. Біла Церква.

По прибуттю було встановлено, що горить квартира на 4 поверсі.

Рятувальники врятували 5 осіб з них одного потерпілого власника квартири: чоловіка, 1972 року народження, якого передали працівникам медичної допомоги з попереднім діагнозом - отруєння продуктами горіння. Спільно з працівниками Національної поліції з будинку було евакуйовано 14 жителів.

Пожежу локалізовано о 07:34 та повністю ліквідовано о 08:00. На гасіння пожежі було задіяно 4 одиниці техніки та 14 чоловік особового складу.

На Київщині під час пожежі у квартирі врятували 5 осіб 1

Всі новини про ДТП та інші порушення законів читайте в розділі — ТРЕШ.

Більше новин в нашому Telegram-каналі. Якщо ви стали свідком надзвичайної ситуації чи аварії, виявили небезпечний предмет, бездиханне тіло, помітили вогонь чи підпал, повідомте про це 101, 102 та 103, а також напишіть у нашому Telegram-чаті. Приєднатися до нього можна ТУТ.

Платон Бережний

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.