Кращий об’єм вбудованої пам’яті, камера, швидкісна зарядка та унікальний дизайн - зустрічайте realme с55

Кращий об’єм вбудованої пам’яті, камера, швидкісна зарядка  та унікальний дизайн - зустрічайте realme с55

Україна, Київ 11.05.2023 — найшвидше зростаючий бренд смартфонів  у світі представив кращий у своєму сегменті смартфон - realme C55. Цей продукт оснащений надпродуктивною камерою на 64 Мп з штучним інтелектом , швидкою зарядкою SUPER VOOC з потужністю 33 Вт та вирізняється великими об’ємами вбудованої пам’яті до 256 ГБ. Всі функції представлені в модному та унікальному дизайні на який realme надихнув “літній дощ”. Як результат, realme C55 надає користувачам відмінний досвід за доступну ціну, починаючи від 7299 грн за смартфон з обсягом пам'яті 6/128.

Чотири стовпи якості — пам’ять, камера, зарядка та дизайн

В цьому оновленні с-лінійки realme сфокусувалися одразу на чотирьох  напрямках— камера, пам'ять, час зарядки та дизайн, аби створити продукт з найкращими функціями у своєму ціновому сегменті.

Кращий об’єм вбудованої пам’яті, камера, швидкісна зарядка  та унікальний дизайн - зустрічайте realme с55 1

Перший оновлений продукт у серії C — realme C55 пропонує 64-мегапіксельну камеру,  це дозволило йому стати  першим продуктом серії  з датчиком флагманського рівня. 

Крім того, смартфон оснащений камерою для селфі на 8 Мп та чорно-білим об'єктивом на 2 Мп. C55 має флагманський датчик OV64B на 0,7 мкм пікселів та оптичний формат 1/2 дюйма. Такий самий датчик використовують для розробки realme GT Master Edition.

Кращий об’єм вбудованої пам’яті, камера, швидкісна зарядка  та унікальний дизайн - зустрічайте realme с55 2

Порівняно з попереднім C35, C55 має збільшений на 54% розмір сенсора та покращену чіткість та роздільну здатність на 53,8%.

Також, realme C55 має інноваційні режими зображення та фільтри, які покращують роботу з камерою. Технологія обробки зображень ProLight ефективно підвищує роздільну здатність та оптимізує здатність придушення світлих ділянок, зберігаючи більше деталей в умовах слабкого освітлення.

C55 має до 16 ГБ DRAM та 256 ГБ ROM, що є найбільшим вбудованим накопичувачем у сегменті. Також, смартфон підтримує розширення пам’яті до 1 ТБ для довготривалої роботи. Завдяки передовій технології DRE, realme C55 пропонує 16 ГБ RAM замість 8 ГБ, що забезпечує безперебійну та більш плавну роботу.

Кращий об’єм вбудованої пам’яті, камера, швидкісна зарядка  та унікальний дизайн - зустрічайте realme с55 3

Аби задовольнити потреби користувачів, C55 пропонує найшвидшу зарядку у своєму ціновому сегменті — SUPERVOOC потужністю 33 Вт. Завдяки цьому, батарея може бути повністю заряджена за 63 хвилини. У порівнянні зі своїм попередником C35, який мав зарядну потужність 18 Вт, C55 збільшує швидкість заряджання на 100%. Це стало можливим завдяки потужній батареї на 5000 мАг.

Кращий об’єм вбудованої пам’яті, камера, швидкісна зарядка  та унікальний дизайн - зустрічайте realme с55 4

Задня панель C55 вражає своїм майстерно створеним дизайном «Літній дощ», на який нас надихнути природні стихії. Смартфон доступний у двох кольорах: «Літній дощ» та «Дощова ніч». Дощові лінії відтворюються завдяки 500 000 частинкам світла, а яскраві кольори, які нагадують літній дощ, дарують користувачам позитивний настрій.

C55 дуже зручно тримати у руці, бо він має прямокутну панель, а корпус смартфона є одним з найтонших у сегменті — 7,89 мм.

Кращий об’єм вбудованої пам’яті, камера, швидкісна зарядка  та унікальний дизайн - зустрічайте realme с55 5

C55 має 6,72 '' повноекранний дисплей з роздільною здатністю FHD+ та частотою оновлення 90 Гц для комфортного перегляду зображень. 

C55 оснащений чіпсетом Helio G88, що працює на 12-нм технологічному процесі та графічним процесором Mali-G52. Восьмиядерний процесор працює на частоті 2,0 ГГц, а результат тесту Antutu становить 273 364.

Кращий об’єм вбудованої пам’яті, камера, швидкісна зарядка  та унікальний дизайн - зустрічайте realme с55 6

Перша міні-капсула Android

C55 вразив своїми можливостями, представивши першу міні-капсулу Android, яка може зручно пристосовуватися до дисплея та повністю охоплювати виріз для камери.

Кращий об’єм вбудованої пам’яті, камера, швидкісна зарядка  та унікальний дизайн - зустрічайте realme с55 7

Цей пристрій може відображати різні кольори для трьох станів батареї: “повністю заряджена”, “заряджається” та “з низьким зарядом батареї”. Крім того, користувачі можуть випробувати ще два функціональні сценарії використання, що вимагають реалізації OTA: зберігання даних та статистики кроків. За допомогою Mini Capsule користувачі можуть отримувати сповіщення, що дозволяє покращити щоденну зручність використання.

Крім того, C55 має інтерфейс realme UI 4.0 на базі Android 13, швидкий сканер відбитків пальців, багатофункціональний NFC на 360°. Це все допомагає використовувати смартфон довше та насолоджуватися якістю C55.

realme C55 є безперечним лідером цінового сегменту - через поєднання флагманських технологій та ціни. Цезабезпечує всебічний досвід для споживача, що відповідає різним його потребам. Цей пристрій є справжнім чемпіоном та мотивує насолоджуватися моментом залишаючись в рамках доступного бюджету.

Про realme

realme — це всесвітня компанія споживчих технологій, що розвивається, доповнює ринок смартфонів і AIoT і робить передові технології більш доступними. Бренд пропонує молодим споживачам низку смартфонів і пристроїв з преміальними характеристиками, якістю та передовим дизайном за доступними цінами.

Компанія заснована у 2018 році Sky Li та постійно наслідує свій девіз Dare to Leap. realme лише за три роки стала одним із 5 найкращих гравців у сфері смартфонів на 30 ринках у всьому світі і вийшла на 61 ринок, включаючи Китай і Південно-Східну Азію, Південну Азію, Європу, Росію, Австралію, Близький Схід, Латинську Америку та Африку. Всесвітня база налічує понад 140 мільйонів користувачів.

Аби дізнатися більше, переходьте за посиланням www.realme.com

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.